![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum alcatuiti voi meniurile?
Mie mi-a trebuit foaaaarte, foarte mult timp pana m-am dumirit cam cum se face si inca sunt in faza de invatat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Texturile sa fie diferite de la un fel la altul, un fel greu, urmatorul usor si tot asa, ingredientele sa nu se repete si mai stiu eu ce. Voi cum faceti? Va ghidati dupa anumite principii (care?) sau sunteti de parere ca ce va place vine pe masa si gata? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maica-mea a inceput sa cam miorlaie, ca de unde ia ea scallops, cum le-o face, ca fiica-mea sigur nu mananca, bla, bla.
Acasa am inceput sa-i povestesc lui Mr. kalua de meniu, a intrebat si el "si astea le gateste maica-ta?", in bucataria ei scallops si nu salata de boeuf, sarmale, friptura la cuptor? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca asta va fi cadoul pe care i-l vom face noi lui taica-meu, masa la noi. ok, deci mai meditez asupra sparanghelului Thai la scallops. Leurda asta are un gust de usturoi verde. Creste si in salbaticie, multa lume merge la cules si-si face kile de pesto la borcan. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
O solutie mult mai buna!
Nu exista fresh scallops la gee daca mi-as si aduce aminte...Poseidon ii zicea?? in piata aia din centru erau 2 magazine de pesti.... Eu fac de multe ori in unt usturoiat, sare piper, lamaie din abundenta la sfarsit pusi pe un pat de salata verde asortata. Cu doua felii de paine prajita langa.. Iarasi imi ploua-n gura |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:49 PM |
|