![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,sunt foarte speriata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
am foarte multe alunite pe corp iar astazi,jucandu-ma cu un catel,acesta a sarit cum obisnuieste, la mine in brate si cu gheruta m-a zgariat peste o alunita,care era o idee mai proeminenta. mi-a curs sange din ea si acum sunt foarte speriata. ce fac??? |
|
|
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Afobia, si eu sunt nitel ipohondra. Si daca gasesc vreo minte creata care sa-mi alimenteza, vorba lu` pink, scenarita cronica, imi ies din minti. Nu mai asculta si tu toate prostiile, de la toti care se cred doctori. Ca stie ea, ca ai sistemul imunitar varza, ca de asta ti-au iesit atatea alunite. Doamne, ce prostii pot sa vorbeasca unii.
Asa, ca m-am usurat acum. Eu am 2-3 alunite pe abdomen si imediat sub sani, mai mari si mai iesite in relief pe care le tot agat. Mai ales una din ele, cand folosesc Heartrate meter-ul, chiar daca imi pun un plasture tot ma doare. Asa ca m-am gandit eu ca as vrea sa le scot. Problema mea ar fi ca n-as vrea sa mi le scot chirurgical, barbata-miu si-a scos una pe gat si i-a ramas o cicatrice destul de maricica, cam 1cm2. N-as vrea sa am 3 cicatrici pe abdomen si cand ma dezbrac vara sa ma intrebe toata lumea "OOO, DA` CE-AI PATIT?". Oare cu laser nu raman urme? Sau trebuie sa merg la estetica sa nu-mi mai ramana urme? Intreb si eu, ca-s cam varza in domeniul asta. Also, cam la ce pret duce o extirpare dintr-asta? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:21 AM |
|