![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,sunt foarte speriata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
am foarte multe alunite pe corp iar astazi,jucandu-ma cu un catel,acesta a sarit cum obisnuieste, la mine in brate si cu gheruta m-a zgariat peste o alunita,care era o idee mai proeminenta. mi-a curs sange din ea si acum sunt foarte speriata. ce fac??? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca te lamuresc eu ca am experienta in domeniu din pacate.
So, eu am avut una pe spate care incepuse sa sangereze, mi-am dat seama ca e cu probleme, am fost la cica cel mai bun dermatolog din oras, mi-a scos-o chirurgical, cu margine de siguranta si a trimis-o la biopsie. S-a dovedit ca era intr-adevar cu probleme, dar un tip de carcinom neinvaziv, pentru care este suficienta excizia. Sansele de recidiva sunt destul de mici, dar exista. De la operatia aia am o cicatrice urata cam de 5-6 cm pe spate. Apoi m-am enervat ca doctorul cu pricina s-a purtat ca un bou si m-am dus la alta dermatoloaga care m-a combinat sa imi mai scot vreo 5 alunite cu laserul. Raman cicatrici si de la laser, dar nu asa urate. In timp o sa arate ca un vaccin sau ca o arsura cu tigara. Una a trebuit sa mi-o arda de 2 ori ca nu iesise bine din prima (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si acum mi se pare ca nu arata prea bine, va trebui sa merg din nou sa vad ce e cu ea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 10:41 PM |
|