IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Anti-cearcane, recomandari
Ala80
post Jan 6 2008, 01:59 PM
Post #1

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Pana acum 3 luni nu foloseam anti-cearcan, dar de cand am slabit e musai sa astup gropitele conturate sub ochi. Acum folosesc Clinique-All About Eyes Concealer si sunt super multumita de el.
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/anticearcan.jpg)
Cel mai mult imi place ca se adapteaza la pigmentul pielii si nu se strange in linia fina de sub ochi cu care m-am pricopsit recent. In plus, e super hidratant. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Am mai incercat produse similare de la The Body Shop si Revlon, dar nu am fost la fel de multumita. Cred ca ma reprofilez pe Clinique.

Voi ce folositi?

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
kalua
post Jul 5 2008, 09:44 PM
Post #2

Musafir

Recomandariel Paulei Begoun

Lichid, ieftin
L'Oreal - True Match Concealer si AirWear Long-Wearing Concealer
M.A.C. - Select Cover-Up
Mary Kay - MK Signature Concealer
Maybelline - Instant Age Rewind Under Eye Concealer si Instant Age Rewind Double Face Perfector
Origins - Quick, Hide! Easy Blend Concealer

Lichid, scump
Benefit - Lyin' Eyes
Chanel - Quick Cover
Clinique - All About Eyes Concealer
Dior - DiorSkin Sculpt Lifting Smoothing Concealer
Elizabeth Arden - Flawless Finish Concealer
Stila - Illuminatung Concealer

Crema, cream-to-powder, stick
Revlon - Age Defying Concealer SPF 20
Benefit - Galactic Shield!
Lancome - Absolue Concealer Radiant Smoothing Concealer si Photogenic Skin-Illuminating Concealer SPF 15

+Quote Post
ngrbng
post Apr 5 2009, 01:38 PM
Post #3

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,223

QUOTE(kalua @ Jul 5 2008, 10:44 PM) *
Recomandariel Paulei Begoun

Lichid, ieftin
Maybelline - Instant Age Rewind Under Eye Concealer si Instant Age Rewind Double Face Perfector

Produsele acestea sunt destul de apreciate, din cata am citit eu pe net. Am cautat sa le cumpar, insa nu le-am gasit in niciunul din magazinele de cosmetice din Iasi. Si culmea, nici vanzatoarele de la magazinele respective nu auzisera de aceste produse. sunt cumva scoase de pe piata?
Un anticearcan foarte apreciat pare sa fie cel de la Lise Watier. Nici acest produs nu pare sa fie de gasit prin Iasi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Culmea, aceste produse nu se gasesc nici in stocurile magazinelor de cosmetice online.
Este cineva care a reusit sa achizitioneze produsele acestea? (din Romania, din Iasi ar fi ideal) Daca da, pot sti si eu de unde anume si cat au costat?

+Quote Post

Posts in this topic
Ala80   Anti-cearcane   Jan 6 2008, 01:59 PM
walpurgik   Mie mi-a placut un YSL, insa baton-crema, nu cel c...   Jan 6 2008, 02:13 PM
kalua   Touche eclat de la Yves Saint Laurent de vreun dec...   Jan 6 2008, 02:14 PM
Cleo   ...   Feb 19 2013, 10:15 AM
Diana   :welcome: la noi, Dacys! :)   Feb 19 2013, 10:47 PM
cristinabl   Eu am cearcane de cand ma stiu...o data cu varsta,...   Feb 20 2013, 08:32 AM
2 Pages V   1 2 >

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 09:29 AM