![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am tot rasfoit la sfarsitul asta de saptamana reviste si am bagat seama ca fiica Madonnei are sprancenele pensate. Are 12 ani, merge pe 13, exact ca fiica-mea (e mai mica decat a mea cu 4 luni). Si la fiica-mea ar fi de pensat, chiar daca nu se vede foarte bine, ca-i blonda.
Care-i parerea voastra, cam cand ar fi bine de inceput cu pensatul? Nu vreau nici s-o las sa umble ca o primitiva, dar nici sa incep prea timpuriu cu asa ceva. S-o las pe ea sa decida cand o deranjeaza ce creste pe langa sau sa ma amestec? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Fierbinte subiect ai atins, Kalua! Eu abia mi-am lamurit mititica de 6 ani ca nu e bine sa se dea cu lac de unghii, ca nu e pentru copii, chiar daca alte fetite vin la gradinita cu unghiile facute, ca e ceva in neregula cu ele, nu cu ea... si tot asa...ca astazi sa iasa din baie data cu anticearcanul meu pe buze... Asa ca fetita ta cand o sa simta ca e momentul sa se penseze, sigur o sa o faca, mai este o speranta ca o sa o descurajeze faptul ca e o procedura destul de dureroasa la inceput si o sa se linisteasca pentru un timp. Oricum, mi se pare prea devreme pentru pensat 13 ani, ca ele mititelele sunt oricum frumoase ...
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fata e in schimbare la 12 13 ani, abia pe la 17 18 incepe sa capete contur si sa se definitiveze cat de cat ca si forma, de aia pensatul nu e indicat prea devreme, stiu asta de la Anastasia a zis odata la tv. Fata Madonnei le are f groase, e bruneta si sunt unite poate asta a fost motivul. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Acum nu stiu ce sa zic mie mi se pare prea ciudat cum le da educatie, adica copii ei nu au voie dulciuri nu tu deloc tv, internet in fine e Madonna.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:14 PM |
|