![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am tot rasfoit la sfarsitul asta de saptamana reviste si am bagat seama ca fiica Madonnei are sprancenele pensate. Are 12 ani, merge pe 13, exact ca fiica-mea (e mai mica decat a mea cu 4 luni). Si la fiica-mea ar fi de pensat, chiar daca nu se vede foarte bine, ca-i blonda.
Care-i parerea voastra, cam cand ar fi bine de inceput cu pensatul? Nu vreau nici s-o las sa umble ca o primitiva, dar nici sa incep prea timpuriu cu asa ceva. S-o las pe ea sa decida cand o deranjeaza ce creste pe langa sau sa ma amestec? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Eu am avut in jur de 16 ani cand m-am gandit prima data la pensat, pana atunci de parca nici n-as fi observat sprancenele mele, m-a dus mama la cosmeticiana ei ca sa nu ma apuc eu sa-mi distrug sprancenele...cu epilatul am inceput mai devreme pe la 14 ani, asta ma deranja foarte tare, desi mama mi-a spus ca nu crede ca e cazul, dar acolo am insistat eu. Prima data m-am dat cu rimel, ca sa ies din casa, am avut in jur de 15-16 ani, si doar pe la 17-18 a inceput sa ma intereseze mai mult restul machiajului, gen fond de ten sau fard de obraz. Dar in ziua de azi observ fetite de 14-15 ani deja vopsite si cu machiaj strident, eu la varsta aceea am avut alte griji, nu mi se pare normal ca o fetita sa arate ca o femeie de 25 de ani.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 02:29 AM |
|