![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am tot rasfoit la sfarsitul asta de saptamana reviste si am bagat seama ca fiica Madonnei are sprancenele pensate. Are 12 ani, merge pe 13, exact ca fiica-mea (e mai mica decat a mea cu 4 luni). Si la fiica-mea ar fi de pensat, chiar daca nu se vede foarte bine, ca-i blonda.
Care-i parerea voastra, cam cand ar fi bine de inceput cu pensatul? Nu vreau nici s-o las sa umble ca o primitiva, dar nici sa incep prea timpuriu cu asa ceva. S-o las pe ea sa decida cand o deranjeaza ce creste pe langa sau sa ma amestec? |
|
|
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ooo, saracuta, chiar ca era necesar epilat de sprancene si mustata!
Eu nu stiu ce sa zic, Kalua, daca chiar are sprancenele stufoase si asta incepe sa fie o problema, eu zic sa si le penseze, sau ma rog, penseaz-o tu! Trebuie cat de cat sa fie in rand cu celelalte colege si prietene ale ei. Acuma nici sa fie cea mai cu mot, pensata, machiata si mai stiu eu ce, dar nici cea mai nearanjata. Oricum, din cate am vazut eu fetita ta nu va fi in niciuna dintre aceste extreme. Fetita mea vitrega a implinit deja 13 ani si vreau sa zic ca are sprancenele epilate de mai bine de un an, i le epileaza mama ei care e cosmeticiana. No comment, daca era a mea eu nu cred ca era de acord, e prea devreme si nici nu era necesar ca e blonduta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:50 PM |
|