![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am tot rasfoit la sfarsitul asta de saptamana reviste si am bagat seama ca fiica Madonnei are sprancenele pensate. Are 12 ani, merge pe 13, exact ca fiica-mea (e mai mica decat a mea cu 4 luni). Si la fiica-mea ar fi de pensat, chiar daca nu se vede foarte bine, ca-i blonda.
Care-i parerea voastra, cam cand ar fi bine de inceput cu pensatul? Nu vreau nici s-o las sa umble ca o primitiva, dar nici sa incep prea timpuriu cu asa ceva. S-o las pe ea sa decida cand o deranjeaza ce creste pe langa sau sa ma amestec? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Epilat (cu lama (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ) la 13 ani ca aveam 3 fire ratacite iar de la 16 am inceput cu ceara. La 16 ani trusa mea de machiaj continea doar un creion negru, abia pe la 19 am dat de rimel si ruj. Si de pensat tot prin perioada aceea. Prima vopsea, aproape insesizabila la 18 ani, in clasa a 12-a. Singura persoana care a observat a fost colegul care statea in spatele meu, s-a suparat ca mi-am deschis parul o nuanta, lui ii placea negru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Acum trusa mea de farduri este enorma pentru o persoana care se machiaza din an in paste. Dar sunt innebunita dupa machiaje si tot mai vreau! Somebody stop me!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:34 PM |
|