![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am tot rasfoit la sfarsitul asta de saptamana reviste si am bagat seama ca fiica Madonnei are sprancenele pensate. Are 12 ani, merge pe 13, exact ca fiica-mea (e mai mica decat a mea cu 4 luni). Si la fiica-mea ar fi de pensat, chiar daca nu se vede foarte bine, ca-i blonda.
Care-i parerea voastra, cam cand ar fi bine de inceput cu pensatul? Nu vreau nici s-o las sa umble ca o primitiva, dar nici sa incep prea timpuriu cu asa ceva. S-o las pe ea sa decida cand o deranjeaza ce creste pe langa sau sa ma amestec? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am inceput sa ma dau cu mascara in clasa a VIII-a, zilnic, iar cu fard de prin vara dintre scoala generala si liceu, tot zilnic. Ma dadeam cu bejuri si nuante de maro, foarte natural. De prin a 10-a asa am inceput sa port si eyeliner (tus sau creion, dar preferam tusul, ca si acum) si foloseam si pudra bronzanta sau perle. Fond de ten mi-am pus prima oara prin clasa a 11-a spre sfarsit si de atunci il pun cam zilnic plus pudra.
Epilatul l-am inceput devreme, in generala, prin clasa a VI-a sau a VII-a, cred. Oricum, eram bruneta si se vedea urat. Pensatul prin clasa a VIII-a dar tot din cauza de bruneta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Mustata de... prin liceu, cred ca a 9-a, cand m-a mancat in fund sa o fac cu crem si de atunci a crescut neagra. Vroiam sa adaug ca al mine in clasa mai toate fetele se aranjau de devreme. Daca era cineva ne aranjat in liceu, spre exemplu, era cam exclus, radeau copiii de el. Cam nasol, ce-i drept. Acum am vazut ca a ramas totul neschimbat. La sora mea in clasa, care a terminat de 1 an liceul, erau fetele foarte foarte cochete inca din clasa a 9-a. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:36 PM |
|