![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am tot rasfoit la sfarsitul asta de saptamana reviste si am bagat seama ca fiica Madonnei are sprancenele pensate. Are 12 ani, merge pe 13, exact ca fiica-mea (e mai mica decat a mea cu 4 luni). Si la fiica-mea ar fi de pensat, chiar daca nu se vede foarte bine, ca-i blonda.
Care-i parerea voastra, cam cand ar fi bine de inceput cu pensatul? Nu vreau nici s-o las sa umble ca o primitiva, dar nici sa incep prea timpuriu cu asa ceva. S-o las pe ea sa decida cand o deranjeaza ce creste pe langa sau sa ma amestec? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
happy nu-i tocmai irelevant daca le luam pe pink si rozyca ... au in jur de 20 de ani, Madutza cred ca e si mai tanara.
Europa de est nu mai e izolata ca pe vremea cand eram eu adolescenta si ca atare cantitatea de informatii la care poti avea acces acum e egala si in est si in vest. Pe mine ma invata sa ma machiez fete cu 15 ani mai tinere si nu invers si le multumesc pe asta (a nu se intelege c-am fost vreodata neglijenta ;lol:) eu eventual cand o fi o sa le invat sa gateasca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca sa pastram un oarecare echilbru Deci ritualurile de infrumusetare in ziua de azi incep la varsta pubertatii se pare, din pacate as adauga. Cand e nevoie, cum e cazul fetei Madonei e de inteles insa cand colegele impun un anume ritual e al naibii de trist. De ce? Pt ca la varsta aceea sint frumoase exact asa cum sint, iar frumusetea data de tinerete absolut nimic nu o egaleaza. E o reclama la Nivea Q10 si fata care apare in clip nu are mai mult de 15 ani si bineinteles ca are pielea perfecta si bineinteles ca nu de la crema Nivea. Daca nu e (absolut) nevoie de artificii si proceduri dureroase eu as amana ritualurile. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:40 PM |
|