![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Se poate sa nu avem si aici topicul asta? :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 43 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 77 ![]() |
Carme, daca nu e chiar asa nevoie de Retin A, eu zic sa incerci niste gemoderivate de zmeur, nuc si mai sunt cateva, care au si rol de reglare hormonala. Si eu vreau sa le incerc ca fetele sunt multumite de rezultate. Si oricum, n-are ce rau sa-ti faca.........asta daca respecti instructiunile. :P
Poti sa folosesti si niste masti cu argila, sau pur si simplu fructe : portocala, mandarina. Exista o crema de la Ivatherm pt ten gras cu tendinta acneica care are printre componente si AHA si BHA, raspunzatoare pt eliminarea punctelor negre, exfoliere......si nu e agresiva, din contra, e usoara, un pic hidratanta,pt ten sensibil. E una si de la Avene, tot cu AHA si BHA si zice ca ajuta la eliminarea pct negre, dar banuiesc ca trebuie s-o folosesti muuuuuuuuult timp ca sa vezi rezultatele. Ca eu nu le-am vazut :( Ca venii vb de "derivatele" astea, mai spuneti si pt uituci :fluierat:, ce folositi voi, de la ce firma producatoare si cum. Multumesc mult :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:04 PM |
|