![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,sunt foarte speriata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
am foarte multe alunite pe corp iar astazi,jucandu-ma cu un catel,acesta a sarit cum obisnuieste, la mine in brate si cu gheruta m-a zgariat peste o alunita,care era o idee mai proeminenta. mi-a curs sange din ea si acum sunt foarte speriata. ce fac??? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 6-April 09 Member No.: 6,235 ![]() |
Si eu am o problema cu o alunita(nev pigmentar term.stiintific) cu un diametru de 1 cm,inchisa la culoare, care se afla intr-o zona de frecare si anume fermoarul de la pantaloni .Am vrut sa o scot acum cativa ani la dr.Darie(sunt din Timisoara)dar mama mea a plans 2 zile ca ma pierde si uite asa mi-a disparut curajul.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .Intradevar am auzit de cazuri concrete care dupa extirpare la scurt timp au decedat!!?Explicatia de specialitate nu o stiu.Uneori uit de ea si totul e o.k. dar cand se intampla de o vede cineva iar devine o obsesie.Recent am fost la o dermatoloaga.Toti imi spun ca momentan nu e cu probleme dar ar fi bine sa o scot ca poate deveni pe urma .Eu nu stiu ce sa fac mi-e frica plus ca imi place!(si mie si sotului (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ).
Va rog pe cele din Timisoara(in special Angel)sa-mi spuneti care e cel mai bun dr.in domeniu?Nu ma intereseaza ca imi raman cicatrici important este sa traiesc mult si bine...Merci! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 10:43 PM |
|