![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Mi s-a pus un pitic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Stiti pe cineva in Timisoara care face permanent gene si il face bine? Nu vreu sa mi se arda genele sau sa ajung cu ele roll.vreau doar sa nu ma mai chinui dimineata sa le intorc....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
M-a tinut aproapte 2 luni permanentul de gene. Vara asta sigur repet permanentul, a fost atat de comod, mai ales la mare sau la piscina, nici nu trebuia sa ma dau cu rimel, ma dadeam foarte rar. Pentru mine, avand gene foarte subtiri si drepte, a fost solutia perfecta. Anul trecut am facut un tratament de 3 saptamani cu ulei de ricin (in fiecare noapte) inainte de permanent, anul acesta o sa incerc de pe acuma, sper sa ma tina pana la inceputul verii entuziasmul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu mi s-au degradat genele dupa permanent si nici nu-mi cadeau, e drept ca le dadeam cateodata cu ulei de ricin... Cate probleme cu genele astea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , cu tenul n-am probleme, defapt cu nimic, dar geneleeeeee (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ....cred ca sunt singura mea obsesie. Edit: Sweet, am incercat si L'Extreme dupa Virtuose, si imi place mult mai mult, mi se pare ca incarca mai putin genele. Am gasit o chestie interesanta si relativ noua: http://www.latisse.com/, nu cred ca as recurge la asemenea metode, dar is foarte curioasa, peste 2 saptamani incep modulul de oftalmologie, si am s-o intreb pe conferentiara de la clinica ce parere are. Ah, si inca ceva, ma scuzati ca tot dau edit, nu se poate sa schimbam titlul topicului? In "totul despre gene", sau pur si simplu "permanent de gene", ca altfel sunt foarte off topic. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 09:34 AM |
|