![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Ce parere aveti? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Sunteti pro sau contra? Tineti cont de acest factor cand va achizitionati cosmeticele sau nu? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Eu nu sunt un opozant fervent al testarii produselor cosmetice pe animale, atata timp cat e facuta intr-un mediu controlat si cu respectul cuvenit acestor fiinte. Intr-o lume ideala nu ar trebui sa se intample asa, dar cred si eu, ca si Rozy, ca sunt multe alte lucruri, cu adevarat barbare (daca ati avut stomacul sa vedeti Earthlings veti intelege si mai bine la ce ma refer), carora ar trebui sa li se puna capat.
Intr-o dezbatere ca aceasta e usor sa spui nu, dar dincolo de sentimentele nobile care ne-ar anima, vorbele fara fapte sunt egale cu zero. Daca ai ceva impotriva acestor practici, primul act de opozitie ar fi acela sa nu mai cumperi cosmetice sau iti iei numai cosmetice pe care producatorii afirma cel putin (cine a stat cu adevarat sa-i verifice) ca nu au fost testate pe animale. Insa atata vreme cat discutiile raman lipsite de urmari practice, in calitate de consumatori (fie de cosmetice, fie de produse de origine animala) nu facem decat sa incurajam tocmai astfel de actiuni pe care le blamam cu inversunare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 08:11 AM |
|