![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si bloguri avem si noi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 145 Joined: 30-September 07 Member No.: 2,328 ![]() |
- at -Jo
1. Nu ti-am rastalmacit vorbele. Nu cred ca am inteles gresit cand ti-am reamintit ca pentru tine nu conteaza daca pierzi o suma mica de bani pentru un produs a carui calitate este incerta, ci conteaza chilipirurile. QUOTE CHILIPÍR, chilipiruri, s.n. Afacere avantajoasă sau câştig neaşteptat. ♦ (Concr.) Lucru foarte ieftin; marfă cumpărată la un preţ foarte avantajos. – Din tc. kelepir. 2. Daca vrei sa gasesti un produs mai ieftin, gasesti. Fond de ten Revlon pe ebay.uk la 5 lire este si in culoare deschisa. Asadar nu este o diferenta mare de pret intre fdt de 35 Ron de pe site-ul romanesc si asta de pe ebay.uk. Cumparaturile de pe net de obicei sunt mai ieftine decat in magazin pentru ca in pretul produselor nu se includ cheltuielile de intretinere a magazinului, salariile angajatilor. 3. Nu ma "agat prea tare" de ultimele tale postari. Iti raspund fiindca ai avut de comentat la ce am postat eu initial. Daca nu iti place nu mai comenta ce scriu. - at -Cleo "Nu ne incingem pe tema unui fond de ten" ci pe faptul ca eu "indraznesc" sa-i dau replica lui Jo. Bineinteles ca nu e suspect cand ea face asta! - at -Angeldust Cine nu discuta civilizat?! Nu eu. - at -Pitzigoi Intradevar exista produse de calitate indoielnica chiar si in magazinele renumite. Nu poti fi niciodata sigur de risc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 08:55 AM |
|