![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Ce parere aveti? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Sunteti pro sau contra? Tineti cont de acest factor cand va achizitionati cosmeticele sau nu? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Mie mi se pare ca e o diferenta intre a omora un animal pe care il mananci si a chinui un animal doar ca sa obtii nush ce porcarie de crema cu care sa ne facem tenul frumos sau sa jupoi pentru blana. Am vazut poze cu animale pe care s-au testat diverse substante si care aratau infiorator. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si sunt companii care au renuntat la testarea pe animale, care folosesc un fel de model de piele umana obtinuta in laborator... De ce nu ar putea sa o faca toti? Pentru ca e mai simplu sau mai ieftin sa testezi pe animale? Pai imi pare rau, dar asa oricine poata sa faca teste. Pana la urma firmele astea se scalda in bani!! Chiar nu pot mai mult de atat? Eu una o sa incerc sa evit astfel de produse de acum incolo. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) http://search.caringconsumer.com/ This post has been edited by ciresica_dulce: Apr 15 2009, 07:59 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2025 - 03:06 AM |
|