![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Ce parere aveti? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Sunteti pro sau contra? Tineti cont de acest factor cand va achizitionati cosmeticele sau nu? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Stiti ca avem toate canini? De ce? Penru ca omul este omnivor. Si omul maninca carne de cind lumea si pamintul. Este lantul trofic. Creaturile aflate mai sus pe scare ierarhica maninca creaturile de pe treptele inferioare.
Fetele care spun ca e macel, maninca sau nu carne? Carne im general, nu doar de Paste si Craciun. Carne de purcel, de vitel, de vaca, sa puio, de peste, de iepure... etc. Macel poate spune ca e doar un vegetarian. Restul, e indignare gratuita. Haidei sa nu ne ascundem dupa degetele. Iaca, io imi iau un miel de 9 kile. Nu-l maninc la o masa, stati linistite. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu maninc carne, port blana naturala. Voi nu purtati , de exemplu, pantofi de piele? Nu aveti genti de piele? Haine de piele? Esarfe de matase? Alea-s din viermi, si aia poate sufera... Doar nu credeti ca animalele/pasarile/insectele alea au murit de batrinete. "Purtam numai din piele ecologica"="Contribuim la poluarea planetei". Sincer, prefer sa nu contribui la poluare. Stiti in cit timp se degradeaza materialele sintetice? A si as fi o mare ipocrita sa spun altceva! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2025 - 03:05 AM |
|