![]() |
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
tot rasfoind pe aici, am observat ca eu nu sunt trecuta pe lista. dora, prin mesajul privat atat de dragastos de la tine, am primit penalizare 3 zile. daca tot te-am deranjat din condurii tai de cristal puteai la fel de bine sa imi treci si nick-ul aici printre userii "defecti". nu sunt in cautare de vreun duel ci pur si simplu vreau sa-mi treci numele aici, cum mi se pare normal in urma penalizarii din colectia toamna-toamna cum spuneai. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jo, dl pe care l-ai luat in brate ne ameninta ca ne da in judecata pentru ca i-am blocat accesul in site si forum. Vezi cui tineai partea? Ai vrea sa te vada un asemenea domn? Ce ar face oare cu fotografiile noastre?
Accesul i-a fost blocat din cauza incalcarii drepturilor la intimtate, conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Capitolul I, ar.1 care protejeaza date personale si careia noi ne supunem. Cum adica nu ii dam voie sa se uite la noi? Ce nesimtiti sintem ca repectam legea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 08:06 AM |
|