![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
exista sau nu un barbat perfect?
tot vorbim de noi..si numai despre noi... ce daruim noi? si ce si cat cerem de la un barbat? ne satisface cu ceva daca ne-ar da luna de pe cer? ne-ar imblanzi cu diamante? cat suntem dispuse sa tindem noi spre perfectiune in dragoste? cat oferim noi in fiecare zi? suntem perfecte, de cerem perfectiune de la barbati? |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca de'a lungul timpului invatam ca perfectiunea nu exista. Nimic in aceasta lume nu este perfect iar frumusetea vietii consta in cautarea perfectiunii, atingerii fericirii. Noi insine nu suntem perfecti dar ne straduim si luptam pentru a atinge idealul nostru.
Un barbat perfect mie nu va fi niciodata perfect unei altei femei. Asa cum imaginea mea despre perfectiune nu va coincide cu imaginea altcuiva. Ar fi injust sa cerem perfectiune unui om cand noi insine nu stim sau nu putem darui aceasta. Barbatul meu nu trebuie sa fie perfect. Trebuie sa fie un om bun, care sa ma respecte, alaturi de care sa ma simt in siguranta, cu care sa pot conversa fara sa ma plictisesc, care sa'mi inteleaga toanele si care sa'mi urmareasca in fiecare zi fiecare miscare. Barbatul meu trebuie sa'mi spuna direct ce'si doreste si cand are chef sa vada meciul si nu sa se plimbe la margine de lac trebuie sa simta ca'mi poata spune asta. Barbatul meu trebuie sa ma surprinda. Dar nu voi cere niciodata acestea unui barbat daca eu insumi nu voi simti ca i le pot darui sau daca eu insumi nu voi simti ca vreau sa'i vin in cale cunoscandu'l si comunicand si daruindu'i iubire. Exista barbatul meu perfect dar el nu va atinge niciodata idealul general pentru ca viata insasi este schimbatoare si daca astazi perefect mi se pare barbatul care imi aduce flori poate un maine voi considera ca barbatul perfect aduce doar ghivece cu flori. Sensul ar fi ca exact ca atunci cand cartile si oamenii ne spun ca pentru a simti cu adevarat fericirea nu trebuie niciodata sa o atingem ci doar sa ne amagim cautand'o la nesfarsit si profitand de drumul lung catre ea asa ar trebuie sa ne croim drum catre calea perfectiunii fara a simti vreodata ca am atins'o, atat in propria persoana cat si in cei de langa noi. Cineva spunea ca perfectiunea plictiseste si eu cred ca mare dreptate avea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 11:08 AM |
|