![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru cele care au un cont la raiffeisen si au primit in seara aceasta un email prin care sint rugate sa isi acceseze contul de ebanking.
Sub nici o forma NU dati curs acestei invitatii. Este o tentativa de phishing prin care escroci romani incearca sa va fure datele si banii! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am inceput sa primesc si eu de la cei care ataca Raiffeisen spam-uri (desi n-am nici o treaba cu banca)
QUOTE A..(numele meu de familie) Alexandru, (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Raiffeisen Bank isi informeaza clientii ca in noaptea de joi, 16 aprilie spre vineri, 17 aprilie, in intervalul 21.00-06.00 serviciul de Internet banking al bancii nu va functiona, deoarece banca efectueaza o migrare controlata a aplicatiilor sale IT. De asemenea, serviciul myBanking va fi indisponibil joi noaptea intre orele 21:00 si 22:00. Pentru a nu intampina probleme de logare in viitor, va rugam sa va actualizati datele acces in Raiffeisen Online. http://www.raiffeisen.ro/wps/portal/intern...fMzE4?pageId=32 Sistemul de carduri si retelele bancii de ATM-uri si POS-uri nu vor putea fi utilizate joi 16 aprilie, pentru circa 45 de minute, in intervalul 03:00 si 04:00 AM. Ne cerem scuze tuturor clientilor nostri pentru eventualele neplaceri cauzate. Din fericire, site-ul la care se directioneaza vine cu mesajul: Reported Web Forgery! This web site at 124.224.22.131 has been reported as a web forgery and has been blocked based on your security preferences. Web forgeries are designed to trick you into revealing personal or financial information by imitating sources you may trust. Entering any information on this web page may result in identity theft or other fraud. Phishing and Malware Protection Firefox 3 or later contains built-in Phishing and Malware Protection to help keep you safe online. These features will warn you when a page you visit has been reported as a Web Forgery of a legitimate site (sometimes called “phishing” pages) or as an Attack Site designed to harm your computer (otherwise known as malware). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 12:39 AM |
|