IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Drogurile - pericolul de linga noi
Diana.
post Feb 11 2006, 04:05 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nota administratorului:
Forumul eLady nu sustine, nu incurajeaza sub nici un fel si sub nici un motiv consumul de droguri!

Drogurile au devenit o problema sociala, mai ales in orasele mari.
Pe mine nu m-au tentat niciodata.
Nici macar de curiozitate.
Si dupa ce am vazut persoane in "criza" cind lucram in presa... mi-am intarit opiniile contra.
Nu doresc nimanui nici sa vada ce-am vazut eu , nici sa simta ce simteau oamenii aceia.
Partea rea e ca circula si prin scoli.
Voi ce parere aveti?
Ce se poate face pentru combaterea acestui flagel?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
angeldust
post Feb 11 2006, 11:57 AM
Post #2

Musafir

In afara de tigari , care pana la urma tot un drog sunt, altceva nu m-a tentat niciodata.
Am totusi prieteni care au incercat cate o marijuana sau altceva mai usor, am si prieteni care sunt dependenti de substante mai tari. E trist.
Cei care au fumat ocazional un "joint" de curiozitate si teribilism nu imi par sa aiba probleme mari acum, adica nu au devenit dependenti . Dar dintre cei dependenti , toti au inceput asa , cu o tigara .E trist , mi-am revazut un fost coleg dupa o perioada de 2 ani in care a tras la greu si arata jalnic , slabise in ultimul hal , era groaznic.
Motivele pentru care ajung unii in situatia asta sunt diferite de la caz la caz : unii din teribilism , altii pt ca au avut probleme acasa , etc.
Problema asta nu cred ca va putea fi eradicata in intregime niciodata.Poate o mai buna informare a copiilor in primul rand ar fi necesara si mai multa atentie din partea parintilor poate....
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Drogurile - pericolul de linga noi   Feb 11 2006, 04:05 AM
angeldust   Re: Drogurile - pericolul de linga noi   Feb 11 2006, 11:57 AM
Dore   Re: Drogurile - pericolul de linga noi   Feb 11 2006, 12:08 PM
angeldust   Re: Drogurile - pericolul de linga noi   Feb 11 2006, 03:37 PM
Meg   Re: Drogurile - pericolul de linga noi   Feb 12 2006, 11:54 PM
missu   Re: Drogurile - pericolul de linga noi   Feb 14 2006, 06:26 PM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 05:40 AM