IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Drogurile - pericolul de linga noi
Diana.
post Feb 11 2006, 04:05 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nota administratorului:
Forumul eLady nu sustine, nu incurajeaza sub nici un fel si sub nici un motiv consumul de droguri!

Drogurile au devenit o problema sociala, mai ales in orasele mari.
Pe mine nu m-au tentat niciodata.
Nici macar de curiozitate.
Si dupa ce am vazut persoane in "criza" cind lucram in presa... mi-am intarit opiniile contra.
Nu doresc nimanui nici sa vada ce-am vazut eu , nici sa simta ce simteau oamenii aceia.
Partea rea e ca circula si prin scoli.
Voi ce parere aveti?
Ce se poate face pentru combaterea acestui flagel?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Dore
post Feb 11 2006, 12:08 PM
Post #2

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Cred ca anturajul este mediul cel mai toxic pentru personalitatea in formare a unui tanar. Ma irita alegerea asta a lor catre teribilism, mai ales ca au in general impresia ca nimeni nu-i vede cum sunt de fapt, ca daca poarta haine de firma si folosesc halucinogene sunt cool.
Bietii copii :( tare trista si goala trebuie sa fie viata lor: cum sa nu ai tu nici o pasiune?! Daca nici in adolescenta, atunci cand iti vei putea exercita hobby-urile netulburat?
Fiica unor prietenei ai familiei mele a trecut de curand prin asa ceva. Sustine ca face asta din plictiseala...la 19 ani esti plictisit de viata si te droghezi...infiorator.  Totusi ea este foarte bine ingrijita de parinetii ei, are fata tot ce vrea si ce nu vrea, este sufocata cu atentie si cu cadouri. Poate ca nici prea multa efuziune sentimentala din partea parintilor nu e chiar asa buna, Angel  :-*.
Nu am folosit droguri niciodata, desi am fost fumatoare pana mai ieri-alaltaieri. E drept ca nici nu cresteau pe toate drumurile in adolescenta mea complicata, dar aveam multe preocupari absolut incompatibile cu asa ceva. Nu mi-am dorit niciodata sa fiu "cool" cu orice pret, am vrut doar sa fiu la curent cu tot ce misca in jur. Poate ca asta le-ar trebui si tinerilor nostri, o inoculare a conceptului de inutilitate a formei fara fond.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Drogurile - pericolul de linga noi   Feb 11 2006, 04:05 AM
angeldust   Re: Drogurile - pericolul de linga noi   Feb 11 2006, 11:57 AM
Dore   Re: Drogurile - pericolul de linga noi   Feb 11 2006, 12:08 PM
angeldust   Re: Drogurile - pericolul de linga noi   Feb 11 2006, 03:37 PM
Meg   Re: Drogurile - pericolul de linga noi   Feb 12 2006, 11:54 PM
missu   Re: Drogurile - pericolul de linga noi   Feb 14 2006, 06:26 PM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 05:07 AM