![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tutoriale video de make-up. Vezi filmuletul si machiajul va reusi, Cum sa ne machiem in video: Filme cu sfaturi de machiaje.
Machiaj special de Sarbatori. Cum sa ai un look glamour. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Si eu sunt de acord cu Larissa A, e tragic ca un copil de 5-6 ani se machiaza in asa hal. Poate unora li se pare foarte draguta fetita facand asta. Dupa cum se machiaza, maine-poimaine (sigur inainte de 14-15 ani) va purta si fond de ten si va umbla spoita pana in talpi. Chiar vi se pare sanatos un astfel de lucru, pt un copil? Niciodata n-am inteles parintii care-si lasa copiii sa se machieze de la varste foarte fragede, cred ca nu-si dau seama cat rau le fac. Si una e cand furi rujul mamei, alta e cand stii ce e ala blush, culoare de baza, de contur etc, cand stii cum sa te rimelezi, si asta la doar 5 ani!
Oricum, ca sa inchei, tin sa spun ca nu m-a amuzat/distrat deloc fetita asta, din contra. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 05:58 AM |
|