![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tutoriale video de make-up. Vezi filmuletul si machiajul va reusi, Cum sa ne machiem in video: Filme cu sfaturi de machiaje.
Machiaj special de Sarbatori. Cum sa ai un look glamour. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Din punctul meu de vedere, copila e nesupravegheata de parinti.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Stiti de ce mi se pare mine rau si trist? Pt ca machiatul te face mai constienta de frumusetea ta, te face sa vrei sa te pui in valoare din pct de vedere fizic (lucru total deplasat la o varsta asa frageda cand copii au marele dar de a percepe/judeca lumea din jur prin comportament, prin ceea ce spun si nu prin cum arata) si in mod inerent atragi priviri si ganduri nu tocmai inocente. Si fara suparare nu e de vina doar cel ce le are (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . La 5 ani te super machiezi, la 8 ai prieten, la 12 stii deja despre sex si-l si practici eventual, la 17-18 ai copil si asa mai departe.
Si credeti-ma ca nu exagerez, vad asta zi de zi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 08:02 AM |
|