![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 110 Joined: 11-August 08 Member No.: 4,455 ![]() |
Fetelor,multumesc tuturor pentru aprecieri! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Tortul,pentru o fetita de 6 ani,care viseaza sa fie sirena (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i351.photobucket.com/albums/q472/MIMI76_photos/DSCF0768.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cleo e posibil sa fie asa cu ustensilele, cand am vazut ce mi-a iesit cu capacul, am zis cine m-o fi pus sa-l fac, il mozoleam un pic cu frisca deasupra si gata, dar gustul e total diferit adica mult mai bun cu zaharul ala ars peste. Hai ca ma uit si zic si eu daca mai e ceva in plus ce-am citit in cartea de bucate. Oricum tie ti-a iesit capacul mult mai bine ca mie. Las ca data viitoare poate il facem fara de cusur, desi eu am indoieli in privinta mea.
Bine arata bounty bars, Teo. Si prajitura cu nuca de cocos arata si ea misto de tot. Eu am o gramada de ciocolata de la Iepuras musai sa produc ceva cu ea, ca ma enerveaza deja cat de multa e, adica stau cu tentatia in dulap si ma servesc mai des decat daca ar fi mai putina. Si mai am si 2 cozonaci cu nuca de la socrella care a dat vina pe dobosul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca nu i-am mancat cozonacul asa ca ni l-a dat la pachet. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:53 AM |
|