![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gata, am comis-o!
M-am suparat si am luat hotarirea! Avem nevoie de un loc nou, numai pentru noi, un loc "curat" si adevarat ca noi insene! Acest forum nu se substituie nici unui alt forum ci este o alternativa. PENTRU CA NOI... NOI SINTEM ALTFEL ! M-am saturat de forumurile pentru femei in care oricine poate balacari ca la usa cortului, m-am saturat ca forumurile sa fie mahala, de reclame care nu ma lasa sa citesc nimic, de bannere de care nu mai pot sa scap si ma redirectioneaza catre cu totul altceva decit vreau eu ! Si cind mi-a venit ideea, m-am gandit la voi ! Pentru ca sintem toate la fel: avem impliniri, nelinisti, bucurii, tristeti, necazuri (n-am mai avea!), vrem sa fim frumoase, dorite, inteligente, culte... Sintem fiice, mame, surori, sotii, iubite... Insa, repet, sintem altfel. Pentru ca noi gindim. Si mai si stim sa ne exprimam ! Asa ca va invit sa va simtiti bine, sa vorbiti liber, insa va rog din suflet si sa respectati REGULAMENTUL, pentru a putea crea o comunitate bazata pe respect reciproc ! SI NU UITATI SA FITI VOI INSEVA, INDIFERENT DE CE SPUN ALTII, PENTRU CA SINETI MINUNATE EXACT ASA CUM SINTETI ACUM ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 17 Joined: 11-February 06 From: Bucuresti Member No.: 206 ![]() |
Salutare tuturor!
Imi pare foarte bine ca v-am regasit, trupa vesela!! Recunosc ca nu prea am scris , insa am tot citit....cel putin topicul de "acnee" m-a invatat mai multe decat n-spe mii de doctori dermatologi pe la care am tot fost (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif) !! Sper sa ma primiti si pe mine si de data asta, o sa mai scriu si eu (imi plac si emoticoanele astea, sunt asa dragutze!!) Acum ma duc sa ma pun la curent cu topicurile de frumusete! Va pup Cecilia |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 11:41 AM |
|