![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Vorbeam cu o prietena pe messenger si la un moment dat imi zice ca s-a zgaltait scaunul cu ea! I-am zis in gluma : "O fi fost cutremur!" . Acum 2 minute a mai sunat-o cineva care i-a zis ca are impresia ca ar fi fost un mic cutremur! Voi ati simtit ceva?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cutremurul produs sâmbătă seara în România, cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter, se înscrie în activitatea seismică normală, au precizat reprezentanții stației seismice Vrâncioaia. "Seismul a început la ora 20 :18 și a durat aproximativ cinci minute. El se înscrie în activitatea seismică normală și nu sunt motive de panică pentru populație", a declarat operatorul Ilie Ion, care era de serviciu la ora cutremurului.
Cutremurul a avut epicentrul în zona Vrancea, la 120 de kilometri adâncime. Directorul general al Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, prof. dr. Gheorghe Marmureanu, a declarat că, în Bucureşti, seismul s-a simţit la 4,5 grade pe scara Richter și că au fost mai multe replici de mică intensitate. Mărmureanu a dat asigurări că niciun cutremur important nu va avea loc în România în următoarea perioadă. Cutremurul a fost resimțit în mai multe zone ale țării și a afectat comunicarea pe rețelele de telefonie mobilă. Ultimul cutremur de magnitudine semnificativă s-a produs în România pe 2 martie. Seismul a avut 3,4 grade pe scara Richter și epicentrul tot în Vrancea. NewsIN |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2025 - 04:37 AM |
|