![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Vorbeam cu o prietena pe messenger si la un moment dat imi zice ca s-a zgaltait scaunul cu ea! I-am zis in gluma : "O fi fost cutremur!" . Acum 2 minute a mai sunat-o cineva care i-a zis ca are impresia ca ar fi fost un mic cutremur! Voi ati simtit ceva?
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Care sunt pasii pe care tre sa ii faci cand e cutremur (in caz ca nu te panichezi evident) ? Voi aveti habar?
Stiu ca tre sa inchizi gazele, curentu parca....da nu stiu exact ce inseamna asta? Sa stingi becu de la intrerupator? Atat? Si apoi ce faci? Te pui in tocu de la usa si canti "I will survive"?? Parca ceva de genu asta imi amintesc de prin generala ca ne invata. Si daca vrei sa dai un telefon cum dai, avand in vedere ca si ieri am inteles ca or fost picate si Orangeu si Vodafoneu pe toata durata cutremurului? Cum suni la urgente in caz ca scapi doar cu cateva coaste rupte? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te pui in tocu de la usa si canti "I will survive"?? Parca ceva de genu asta imi amintesc de prin generala ca ne invata. Esti criminala, Angelu'! Da' cu ce te ajuta daca tu inchizi gazele la tine, dar in blocul prabusit ceilalti n-au facut-o? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 08:45 PM |
|