![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
-ciorba de pipote acrita cu zeama de varza
-ghiveci de legume (vinete,morcovi,fasole pastai,dovlecei,ardei gras ) cu carne de vita - placinta cu mere |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri am facut salata de mezel proaspat. Azi fac ceva peste, inca nu stiu de care si cum.
Maine facem mancare la comun, noi, cele care-si aduc mancare de acasa la serviciu. Adica fiecare aduce ceva si mancam la comun. Eu sunt responsabila cu dulcele, m-am gandit sa fac muffini cu rubarba/revent, ca acuma-i vremea lui. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi supa de galuste din gaina de casa, mai vreau sa incerc sa fac piept umplut cu legume, ciuperci si ceva cascaval ras si smantana dar mai intai ma uit pe la retete sa vad ce si cum. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Aseara vecina mea de jos a facut placinta cu mere, m a luat o pofta nici nu va imaginati ce bine miroasea, zici ca la mine in casa se facea placinta aia asa ca in weekend asta voi face. Eu rar sunt pofticioasa dar si cand mi se pune pata pana nu mananc nu mi trece. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 11:31 PM |
|