![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
-ciorba de pipote acrita cu zeama de varza
-ghiveci de legume (vinete,morcovi,fasole pastai,dovlecei,ardei gras ) cu carne de vita - placinta cu mere |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Am uitat sa va zic ce-am vazut la tv de stateam si Mr. kalua si eu cu gura cascata si ne-a luat si cu fiori: nu stiu ce maestru chocolatier din Elvetia, ce iesea din mainile lui ziceai ca nu-i de pe lumea asta. Eu n-as fi in stare sa fac asa ceva nici din ceara sau ghips. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am prins o singura chestie pe care-o putem folosi si noi: cum se fac cosulete din ciocolata, cu pereti destul de subtiri: omul le-a facut in figuri, adica avea intr-un bol ciocolata alba topita si facute niste modele (ca un fel de raze) cu ciocolata neagra topita. Apoi a scos de la congelator niste forme pentru gheata (mai mari ceva) in care pusese un bat, arata ca o acadea pe jumatate gheata aia. Si gheata bagata in ciocolata, dar numai pana la baza superioara. Scos afara, ciocolata se intareste instantaneu, scoasa acadeaua si se porneste procedeul de la inceput. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 11:30 PM |
|