IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Akneil capsule si crema; Cele mai eficiente produse?, Cele mai eficiente produse contra acneei?
Cindy
post Feb 11 2006, 07:56 PM
Post #1

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

fetelor, ati incercat Akneil? daca da, cum vi s-au parut? astept parerile voastre..

care au fost cele mai eficiente produse pe care le-ati incercat, schemele voaste magice?  :-*
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
angelito
post Feb 11 2006, 09:35 PM
Post #2

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Sweetie, eu am incercat Akneil, si pastilele si crema, si sunt ok, eu cred ca merg bine, mai ales in cazurile usoare! Si ceea ce e important, ca nici nu sunt agresive ca alte tratamente!

Cat despre scheme magice, mai greu... toate le cautam, dar succesul e foarte relativ.

Uite mie de exemplu mi-au placut Retin-A/Smooderm, pentru microchisturi (nu le-am incercat niciodata pe toata fata), Brevoxyl pentru inflamatii, Keracnyl pentru netezirea pielii, Zeniac pentru matifiere, uleiul Lotus de la Clarins pentru echilibrarea pielii fara a o agresa, Sensibio H2O pentru curatare si Ictyane/Sebium Creme pentru hidratare.

In momentul asta, din cauza tratamentului cu Sotret, folosesc putine produse: crema pentru conturul ochilor, Sensibio H2O pentru curatare, Sebium creme pentru hidratare, si local, pe imperfectiuni, Brevoxyl. Cateodata, dar rar, cand vreau sa mai fac un gomaj (a propos, eu il fac numai cu buricele degetelor, fara sa folosesc un produs anume), mai folosesc sapunul Fresh Farmacy de la Lush, si tot asa, cateodata Zineryt si crema de galbenele.

La mine problema e ca am tenul foarte sensibil - de ex. acum nu prea mai am imperfectiuni, dar am niste mici pete rosii de deshidratare, nu se vad foarte bine, dar imediat ce tenul e agresat de ceva (frig, vant, un material mai aspru, orice), reactioneaza. Si asta nu-mi place deloc, mai ales ca apoi trec destul de greu petele respective, cu toate cremele mele hidratante si calmante. Si alta problema e ca n-am rabdare cu tratamentele, eu ma astept sa vad rezultate repede, si de multe ori sunt dezamagita (logic). Si uite-asa trec de la un tratament la altul, cu toate ca ar fi mai bine poate sa perseverez...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2025 - 06:19 AM