![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va invit sa ne facem aici un coltisor cu poze cu cei mai tari masculi pe care ii stim, celebri sau mai putin celebri. Ca vorba aia cultura cultura, barfa barfa da un topic asa pt sufletelu nostru nu cred ca strica :P
O sa incep eu cu cel mai devorabil mascul dupa parerea mea Eduardo Verastegui (poate il stiti din videoclipul lui J.Lo "Ain't it funny", unde face pe gitanu si ii shade f bine) (IMG:http://www.eduardoverastegui.com.ar/foro/anthoine.jpg) Incerc sa ma limitez la astea doua poze , cu toate ca dupa mine as posta vreo 20 :D (ultima e poza din videoclip) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pff..cred ca totusi nu a fost o idee asa buna topicul asta pana la urma ca imi fac sange rau :D
Imi permit sa mai adaug pe lista un consatean de al meu de la Timi , Andrei Andrei (ilustru necunoscut , a participat la Coca Cola Light Man si a aparut intr-un videoclip penal,cam atat).Totusi eu zic ca are ce arata baiatu si in realitate mi se pare si mai bun,desi e cam mic de statura. Imi cer scuze pt dimensiunea pozei dar alta nu am gasit si nu am momentan nici o unealta de resize. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:10 AM |
|