![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
-ciorba de pipote acrita cu zeama de varza
-ghiveci de legume (vinete,morcovi,fasole pastai,dovlecei,ardei gras ) cu carne de vita - placinta cu mere |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Mai ales pulpa de curcan se potriveste de minune facuta cu bere de malt: prajesti carnea in tigaie, torni berea peste ea si-o bagi la cuptor. Din cand in cand se uda cu sosul format. Se lasa cam 45 de minute la caldura medie. Apoi se adauga ceapa taiata foarte grosier, cartofi, ce mai vrei (morcovi, broccoli, etc) si iar bere. Se da cuptorul la foc mare pentru alte trei sferturi de ora si se tot uda cu sosul, ca sa se formeze glazura. La sfarsit se stinge focul la cuptor, dar se mai lasa vreo 10-15 minute inauntru friptura, sa se adune zemurile in ea. Gata. Si friptura, si garnitura.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 11:44 PM |
|