![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ladies, haideti sa ne cunoastem mai bine. M-am gandit ca fiecare din noi are cate un talent, mai mult sau mai putin ascuns. Fiecare ne pricepem la ceva, ceva care ne face sa ne simtim bine, sa ne descarcam, sa cream, sa visam.
Eu de exemplu...cant la chitara. Mi-am descoperit aceasta pasiune in liceu, am invatat si singura si ghidata de prietenii mei de atunci, toti rockeri inraiti. Am descoperit chiar ca imi placea sa compun versuri si sa le pun pe note. Voi cu ce va laudati? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 24-April 09 Member No.: 6,341 ![]() |
si mie imi plac mult de tot pozele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...nici eu nu am dus lipsa scenei... am facut teatru un an in care am avut vreo 2-3 reprezentatii (Asta a fost acu 2 ani) si am mai facut un an si TIR(antrenament de tras cu arma) , pana ce trebuia sa trec la arme de calibru mai mare .. si imi cam zguduia umarul, aveam chiar si niste vanatai (asta a fost anu trecut). Nu mai spun k am fost si eu la coruri .. din generala .. pana acu 2 ani, deci au fost cam 6 ani (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) in care am ajuns si pe la un concurs mare regional la constanta (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) . Cnad eram prin clasa a 4-a facem si croitorie
tin minte cand taiam fustele mamei sa fac basca d-aia de bucatar (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) .. ce vreumuri frumoase (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .. in ultimul timp am mai facut voluntariat la crucea rosie si am fost si la cateva concursuri de acordat primul ajutor . cam cu atat am avut eu sa ma laud (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .. cu astept sa vad ce pasiuni ascunse mai aveti si voi |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:28 PM |
|