![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 27-August 06 Member No.: 508 ![]() |
ceao,fetelor!!!
cineva a incercat sa isi aplice gene false? va pup.miha TM. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Dap, am facut o incercare aseara ca ma tot zapacea barbate-meu, dom'le, asa era de curios ca am stat pana la 11.30 sa-mi aplic gene. Le-am folosit pe cele medii si scurte, am reusit destul de bine la ochiul drept. Am impresia ca adezivul nu e prea stralucit pentru ca m-am chinuit sa le lipesc. Efect natural, la prima vedere nu spunei ca's aplicate. In fine, m-am dus la nani iar dimineata erau tot acolo :)chestia e ca m-a mancat sa le verific cat de bine lipite is ...s-au dezlipit rapid, asa ca le-am dat jos pe toate. Mai perseverez in seara asta si daca nu uit sa-mi cumpar baterii fac poze. Nu stiu cum is cele din Sephora, ma refer la grosimea lor si adezivul lor cat de bun o fi. Mare greseala am facut ca nu am ales adezivul Duo, vazusem la fete pe you tube ca pe asta il foloseau.
Oricum mi s-a parut chinuitor, enervant si migalos. Poate era mai bine daca alegeam gene false clasice si nu buchetele. Dar macar mi s-a luat de-o grija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 02:21 PM |
|