![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
exista sau nu un barbat perfect?
tot vorbim de noi..si numai despre noi... ce daruim noi? si ce si cat cerem de la un barbat? ne satisface cu ceva daca ne-ar da luna de pe cer? ne-ar imblanzi cu diamante? cat suntem dispuse sa tindem noi spre perfectiune in dragoste? cat oferim noi in fiecare zi? suntem perfecte, de cerem perfectiune de la barbati? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
în opinia mea, cred că se face o confuzie majoră între prefect şi ideal. Perfecţiunea s-ar putea defini ca fiind o axiomă, pe care vrei, nu vrei trebuie să o accepţi iar idealul e "perfecţiunea" modelată pe gusturile tale, care.. evident reprezintă ceva imaginar. Cât despre bărbaţii ideali nu se poate spune nimic; poate lucruri din romane cu happy ending sau o născocire a imaginaţiei proprii. Să nu uităm că fiecare societate are uscăturile ei şi nu putem cataloga persoanele aşa de simplu. Se poate vorbi aici despre bărbaţii care corespund gusturilor noastre, iar aici se poate chiar evalua în detaliu anuminte aspecte căci gusturile nu se discută. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 10:57 AM |
|