![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragele mele,
Am o dilema si pana ma hotarasc sa vorbesc cu un deramtolog, intreb pe forum, ca tot va pricepeti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu sunt innebunita dupa creme, cosmetice in general. Nu am pbs cu tenul, e mixt, dar curat. Toata lumea imi lauda tenul si cum am o fobie legata d ebatrnete si imbatranire, fac tot ce pot sa-mi pastrez tineretea tenului, a corpului si a mintii. Am ajuns si eu pe strawberry net si--mi fac cu okiul o multime de produse, dar nu stiu care sunt mai bune. Farmacistele spun ca dermatocosmeticele sunt mai bune, pt ca sunt recunoscute si de medici. Ca produsele de firma sunt tot de masa, chiar daca sunt de lux, adresandu-se unui alt target. Si acu stau si fac search pe net sa aflu pareri. Pana acum am folosit Avene, Uriage si Bioderma de la dermatocosmetice. De lux n-am folosit, mi s-a parut prea scumpe. Astept parerile voastre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar grabiti-va ca mi se termina crema (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Este ceva promotie care se termina pe 15 iunie parca, daca cumperi o crema sau un demachiant La Roche Posay iti da sa completezi un talon si primesti cadou apa termala. Nu l-am luat de la Sensiblu, dar este si acolo.
Si eu am o crema puternic hidratanta, il folosesc seara, si ziua numai cand imi apar cosuri si mi se decojeste fata. Walpu, la mine exact invers, fondul de ten imi determina efectele astea, bine, nici n-am incercat prea multe, ca nu-mi dau seama care e culoarea mea, sau daca e bun sau nu, ideea e ca ce am incercat pana acuma nu prea m-a incantat, de asta am ramas la crema matifianta si la pudra, dar mie chiar bine asa. Asa de prostie mi se pare apa termala, as putea sa pulverizez Borsec pe fata si ar avea acelasi efect, dar ce Borsec, chiar si apa de la robinet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Dar daca tot l-am primit il folosesc, e placut ca e asa racoritor cand ajung picaturile de apa pe fata, eh ma joc si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 03:37 PM |
|