![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Am si io o probema existentiala...sanii mari.
Din cauza acestei probleme am dureri de spate,nu-mi gasesc un sutien care sa-mi vina,si sunt foarte inestetici. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu mai pot!!! Am vrut sa ma operez dar... nu am banii necesari si apoi mi-e si frica sa nu dau din una in alta. Voi ce ma sfatui-ti sa fac? Ppate imi recomanda-ti un doctor bun sau...altceva. Va multumesc. :-* :-* :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 12-February 06 Member No.: 213 ![]() |
am si eu o problema si nu stiu cui s cer ajutorul,asa k apelez la voi;eu am 17 ani iar dimensiunea sanilor nu ar fi o problema...sunt cat de cat multumita.problema este alta:unul este mai mare si altul mai mic,iar diferenta este chiar mare,vizibila :'(am auzit tot felul de variante k sunt in crestere,dar totusi nu mai apare nici o modificare la marime...unul ramane mai mare si celalalt mai mic.m-am gandit k poate dreptul este mai mic pt k eu dorm mereu pe partea dreapta si poate a fost impiedicata cresterea lui,dar sincer chiar nu stiu.... :'(
si as vrea sa va mai intreb dak este vreo problema pt sani dak dorm pe ei(p burta,cu fata in jos),se turtesc? si astept raspunsurile voastre pt k chiar e deja un comlpex :- :'( |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 08:39 AM |
|