![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 21-February 09 Member No.: 5,909 ![]() |
faptul caci am divortat si-am lasat copilul cu tatal lui fara sa vizitez oare la facut sa sufere ?
eu am considerat in acel timp caci l-am last unde are sa primeasca ce este mai bun acum as dori sa-l vad dar imi este frica sa incerc sa-l vad |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 18-April 09 Member No.: 6,304 ![]() |
Poate nu a avut de ales. La asta v-ati gandit? poate nu exista nici un caz in care o mama isi poate parasi copilul si sa aiba "circumstante atenuante" Lasand la o parte mesajul usor incoerent, poate simplul fapt ca isi pune astfel de intrebari e un semn de "mantuire". Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata, iar faptul ca se caieste de ce a facut si ca pune sub semnul intrebarii comportamentul ei din momentul divortului inseamna ca inca mai poate sa repare ceva din raul facut. poate pentru ceilalti e pe jumatate iertata, dar pentru copil nu... eu am parintii divortati si nu consider ca am tata...poate lui ii pare rau, poate considera ca nu a avut de ales...nu-mi pasa |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 01:28 AM |
|