![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Cu siguranta ca din trusa de machiaj a multor elady-uri nu lipseste tusul.
Ce fel de tus folositi? Pensula/Carioca/ tus clasic? Ce firma v-a incantat "pleoapa"? Spuneti-ne si noua! Eu nu folosesc, pentru ca din pacate imi tremura mana. dar as vrea sa exersez pentru reusita! Poate imi dati si niste sfaturi.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Amailhik, da, si eu ma gandeam la creioane UD, ca am auzit mai multe fete care au spus ca alea scriu fara probleme peste fard. Ma gandesc sa le incerc. Dar am problema cu Sephora, la cel de la Universitate nu se mai gaseste UD. Am inteles ca ar exista un magazin Sephora si in Plaza Romania, dar n-am fost niciodata in el (nu ma omor cu mall-urile, asa ca ma pasioneaza deloc frecventarea lor), asa ca nu am idee daca acolo o fi UD. Sigur stiu ca exista UD in Sephora din Mall Vitan, stiu ca tot tu mi-ai zis pe aici, dar la ala chiar nu am cum sa ajung asa usor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai stiti cumva pe unde ar mai exista UD? Prin Ina o fi? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 03:08 PM |
|