![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
exista sau nu un barbat perfect?
tot vorbim de noi..si numai despre noi... ce daruim noi? si ce si cat cerem de la un barbat? ne satisface cu ceva daca ne-ar da luna de pe cer? ne-ar imblanzi cu diamante? cat suntem dispuse sa tindem noi spre perfectiune in dragoste? cat oferim noi in fiecare zi? suntem perfecte, de cerem perfectiune de la barbati? |
|
|
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Valentina, un barbat care are aceleasi defecte nu stiu cat de mult te-ar completa. In general, oamenii nu se inteleg foarte bine cu defecte pe care ei insisi le poseda. Desigur, exista si exceptii, chiar numeroase. De exemplu, gandeste-te la o persoana irascibila cu inca o persoana irascibila. Cu cat se enerveaza mai mult prima persoana, cu atat se enerveaza si a doua, si daca nici una nu lasa de la ea, evident ca n-o sa se ajunga la un rezultat prea bun.
Imi spunea cineva mai demult, asta mai mult vis-a-vis de iubirea fata de o persoana, ca atunci cand te indragostesti de cineva te indragostesti de defectele respecivei persoane, nu de calitati. Pentru ca in definitiv toti avem calitati, cu defectele e mai greu de convietuit. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 11:16 AM |
|