![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
exista sau nu un barbat perfect?
tot vorbim de noi..si numai despre noi... ce daruim noi? si ce si cat cerem de la un barbat? ne satisface cu ceva daca ne-ar da luna de pe cer? ne-ar imblanzi cu diamante? cat suntem dispuse sa tindem noi spre perfectiune in dragoste? cat oferim noi in fiecare zi? suntem perfecte, de cerem perfectiune de la barbati? |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie perfectiunea mi se pare asa o mare plictiseala. Pai ce scop ar avea viata cu tot ce tine de ea, inclusiv barbatul de langa tine daca ar fi perfecta? Adica eu una as muri de plictiseala ca totul sa fie zen, pasarelele sa ciripeasca cand vreau eu, barbatul sa fie si sa faca cum vreau eu.
Ca nah oricat ne-am codi stim si noi ca barbatul perfect e ala de e rupt din soare, are bani de da pe afara, are raspuns la orice intrebare, e atent la orice tine de viata noastra, e cel mai cult, cel mai sensibil, cel mai barbat etc. Dar nu exista asa cum nu exista nici femeia perfecta si ce noroc ca nu exista (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu e mai frumos sa avem un echilibru in viata noastra cu bune si rele, calitati si defecte dar sa inaintam tanjind si luptand sa atingem '' perfectul'' ?! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 11:03 AM |
|