![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate sunteti si voi ca mine, pe alte meleaguri trebuie sa gust macar mancarurile si produsele specifice tarii/regiunii respective. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Poate venim cu noi retete sau ne ajutam reciproc sa gasim o anume reteta a unei mancari care ne-a placut atat de mult in concediu. Ultimul meu concediu l-am petrecut in Croatia. Mancarea croata se aseamana celei romanesti in mare. Ce-mi place mult la ei sunt cavapcici (un soi de mititei), pe care-i servesc cu rondele de ceapa si ajvar (un fel de zacusca, a carei ingredient principal sunt ardeii). |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, dar cine naiba mananca numai niste carpaccio si se satura? Noi am mancat toate chestiile de la hotel din ultimele doua posturi intr-o singura seara si-nca nici nu le-am pozat pe toate.
Happy, depinde de restaurant. Aici noi eram singurii pe terasa (si la micul dejun, si-n seara cu pricina), puteam face si tumbe pe masa daca vroiam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dupa primul mic dejun Mr. kalua a spus ca a doua zi trebuie sa iau aparatul sa fac poze. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) MoN, carpaccio e din carne cruda de vita. Si-acum inchipuiti-va ca de la minunatiile astea am ajuns la un hotel (cica bun el) all inclusive. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pana si de castraveti mi s-a luat, cand i-am vazut taiati in toate grosimile si trantiti intr-un castron acolo. Pestele n-avea absolut niciun gust, nu era rau, dar nu stiai ce mananci. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si tot asa. Si la dulciuri, inafara de baclavale nu era nimic interesant. Daca am ajuns eu sa stau in fata unui bufet cu cel putin 10 dulciuri, torturi, etc. si sa nu-mi trebuiasca nimic... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Apropo de castraveti, la Hiltonul din Luxor, la micul dejun, erau in fiecare zi taiati altfel, rotocoale normale, apoi bastonase, apoi semilune (felia taiata in jumatate si scobita de miez), ce mai, se vedea ca totul e facut cu drag acolo. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 01:35 PM |
|