![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum vedeti situatia femeii in Romania in momentul asta ? Stim bine cu totii ca abuzurile fata de femei sint extrem de frecvente.
Mi se pare greu de ignorat o asemenea problema sociala, atita timp cit se intimpla peste tot: in vecini, in familie, printre prieteni. Nu ma refer aici numai la abuzul fizic, ci si la abuzul verbal si moral. La momentele cind femeia este tratata drept fiinta inferioara, buna doar de facut treburi casnice. La "minimalizarea" si intimidarea femeii, prin orice mijloc. Credeti ca este protejata o femeie de lege? Cum credeti ca pot fi ajutate femeile care se afla in situatii abuzive? Ce credeti voi ca este de facut? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
Angel mie imi pute a teribilism textul ala. Pe net toti sunt centauri asa ca eu nu cred o iota.
Dar eu vad problema altfel . Sincer cred ca me indreptam spre matriarhat...matriarhat in care se vor regla niste conturi mai vechi. Adica o sa cadem in extream cealalta. Poate ca exagerez eu poate ca nu dar din ce imi spune matusa mea din America femeile de acolo au devenit niste teroriste. Mi se pare normal sa fim parteneri nu dusmani. Adica cum naiba sa imi fie o femeie un dusman e ciudat dar imi pare ca se desfasoara un razboi al sexelor. Totusi as avea o intrebare. Avand in vedere ca multe femei au capacitati manageriale si etc etc ...in cazul in care o femeie ajunge intr-o astfel de pozitie ea nu va cauta in acel moment un barbat mai cu mot? Adica mai sus ierarhic ...de care sa fie mandru etc etc? Iar daca o femeie din aceasta ajunge sus de tot si nu mai e nimic deasupra nu va fi ea singura? Mi se pare cumva ca nu isi va alege pe inginerul sau economistul de la 3 pt ca ....ii este inferior. Gresesc cumva? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 02:24 PM |
|