![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
-ciorba de pipote acrita cu zeama de varza
-ghiveci de legume (vinete,morcovi,fasole pastai,dovlecei,ardei gras ) cu carne de vita - placinta cu mere |
|
|
![]() |
scorpirescu |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Hello! Missed me? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci am asa: ceva carnita de pui, ceapa, dovlecei, rosii daca trebe. Vreau sa fac ceva in care puiul sa fie taiat cubulete si dovleceii la fel si ceva sa-i lege... sa fie asa ca o mancarica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma ajuta cineva? Cum sa combin, ce sa adaog? |
|
|
![]()
Post
#3
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Hello! Missed me? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) of course dovleceii lasa foarte multa zeama si dupa ce prajtesti carnea s-o rumenesti pune si dovleceii si lasa-le sa se fiarba impreuna pana scade zeama binisor. Apoi daca vrei musai sos pune de rosii sau alb ca pt ciulama. La noi exista o smantana lichida special pt gatit si ar merge si asa ceva. Eu nu ma omor dupa sosuri ingrosate cu faina ori amidon. Si musai sa pui marar verde la sfarsit |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 11:24 PM |
|