![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu v-am zis ca ma pastrez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pentru concediu, pana acum m-am gandit la
polo shirts (neaparat macar unul de la A&F) jeaca de blugi vesta lunga pudra pulbere pentru fixat fdt-ul (aici trebuie sa mai studiez cazul, de care sa-mi iau) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa, una transparenta de pus peste fdt. Pana acum am folosit-o numai pe cea de la Sisley, imi place si mi se pare foarte buna, dar cum nu-s statornica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vreau s-o insel cu alta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ok, pun MUFEul pe lista. Tricourile alea scurte oricum sunt passé de cel putin doi ani, se mai pot purta eventual layerite cu un maieu mai lung pe dedesubt. Mi-ati adus aminte de tenisii mei albi, la spalatura in masina s-au ingalbenit cu pete (imi inchipui ca de la lipiciul folosit). Sunt no name, ieftinituri, dar m-am impacat tare bine cu ei. Ia sa-ncerc eu sa-i prelucrez cu niste clor, acum ma duc sa-i rezolv (ori ii fac ca noi, ori ajung direct la gunoi, dar imi iau de-o grija). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 01:28 AM |
|