![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am vazut ca mai sint fete care sufera de asta.
Eu o tratez cu cofedol si cu un alte medicament, codamina nu-stiu-cum. Ambele medicamente se dau pe baza de reteta. Mi-i groaza cind ma gindesc ca ma poate lua iarasi, mai ales ca la mine durerea se manifesta si cu o sensiblitate sporita la lumina ( d efapt nu suport lumina) si la zgomot... Pina la 28 de ani nu am avut astfel de problema, dar la prima criza imi venea sa ma arunc de la etaj, numai sa scap de durere... |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lost, incearca cu homeopatie sau acupunctura. Sigur vei vedea rezultate.
Si eu am dureri de cap la ciclu (aprox. 2-3 zile), dar daca nu sunt foarte mari, le ignor. Cand devin puternice, iau advil. Iar cafea beau tot timpul, deci la mine e out of question, ca mi-ar trece daca beau o cafea. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Stiu ca nu e bine sa stai cu durere, dar nici mie nu-mi place sa inghit medicamente. Inca n-am apelat la medicina alternativa, n-am considerat ca sunt asa grave, dar daca se agraveaza, acolo merg sigur. La medicul de familie, deja stiu raspunsul: ia un Tylenol si-ti trece. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by pescarush: May 25 2009, 08:20 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 12:54 PM |
|