![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,sunt foarte speriata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
am foarte multe alunite pe corp iar astazi,jucandu-ma cu un catel,acesta a sarit cum obisnuieste, la mine in brate si cu gheruta m-a zgariat peste o alunita,care era o idee mai proeminenta. mi-a curs sange din ea si acum sunt foarte speriata. ce fac??? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Buna fetelor!
Sa va povestesc si eu experienta mea cu privire la alunite. Am avut 2 alunite pe spate, pe linia sutienului, de 6, respectiv 7 mm diametru. Erau foarte inchise la culoare, aproape negre si iesite in relief destul de mult. Le raneam mereu cu sutienul si eram si obsedata ca le expuneam mereu la soare. M-am interesat (pe internet, bineinteles - bad choice) si m-am panicat groaznic. Deja eram aproape sigura ca e vorba de melanom si ca voi muri tanara. Din fericire nu a fost asa. Am mers la dermatolog, in Bucuresti, la Spitalul de Dermato-venerice "Scarlat Longhin". Doctora de acolo mi-a spus ca cel mai bine ar fi sa le scot pentru a scapa de stres. Si le-am scos, chirurgical, cu margine de siguranta si mi-au ramas 2 cicatrici destul de mari si de urate. Dar macar nu voi mai sta cu teama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De slaba de inger ce sunt nu m-am dus sa iau rezultatul biopsiei, dar a trecut destul timp de atunci si daca era ceva grav nu mai eram acum sa va scriu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sfatul meu: daca aveti alunite mari, negre, care va deranjeaza sau sunt in locuri in care le loviti des, cel mai bine este sa le scoateti chirurgical. Cu laser nu se elimina complet posibilitatea recidivei si a posibilitatii de raspandire in corp a eventualului cancer de la nivelul alunitei. Numai bine ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 11:08 PM |
|