IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Probleme cu alunite
blu_dea
post Sep 20 2007, 02:11 AM
Post #1

Musafir

Fetelor,sunt foarte speriata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
am foarte multe alunite pe corp iar astazi,jucandu-ma cu un catel,acesta a sarit cum obisnuieste, la mine in brate si cu gheruta m-a zgariat peste o alunita,care era o idee mai proeminenta. mi-a curs sange din ea si acum sunt foarte speriata.
ce fac???
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
alexty
post May 26 2009, 05:11 PM
Post #2

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Buna fetelor!
Sa va povestesc si eu experienta mea cu privire la alunite.

Am avut 2 alunite pe spate, pe linia sutienului, de 6, respectiv 7 mm diametru. Erau foarte inchise la culoare, aproape negre si iesite in relief destul de mult. Le raneam mereu cu sutienul si eram si obsedata ca le expuneam mereu la soare.
M-am interesat (pe internet, bineinteles - bad choice) si m-am panicat groaznic. Deja eram aproape sigura ca e vorba de melanom si ca voi muri tanara.
Din fericire nu a fost asa. Am mers la dermatolog, in Bucuresti, la Spitalul de Dermato-venerice "Scarlat Longhin". Doctora de acolo mi-a spus ca cel mai bine ar fi sa le scot pentru a scapa de stres. Si le-am scos, chirurgical, cu margine de siguranta si mi-au ramas 2 cicatrici destul de mari si de urate.
Dar macar nu voi mai sta cu teama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De slaba de inger ce sunt nu m-am dus sa iau rezultatul biopsiei, dar a trecut destul timp de atunci si daca era ceva grav nu mai eram acum sa va scriu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sfatul meu: daca aveti alunite mari, negre, care va deranjeaza sau sunt in locuri in care le loviti des, cel mai bine este sa le scoateti chirurgical. Cu laser nu se elimina complet posibilitatea recidivei si a posibilitatii de raspandire in corp a eventualului cancer de la nivelul alunitei.

Numai bine !
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
blu_dea   Probleme cu alunite   Sep 20 2007, 02:11 AM
angeldust   Si eu am patit asta. De 2 ori chiar. Eu nu am apuc...   Sep 20 2007, 06:39 AM
EmptyG   Hey,nu fii speriata...si eu acu` 2 luni am pat...   Sep 20 2007, 12:36 PM
marioana   Mamei mele i-a aparut o alunita cam acum o luna, ...   Jun 23 2008, 08:26 PM
Maàt   Numai medicul iti poate spune acest lucru in urma ...   Jun 23 2008, 08:31 PM
marioana  

Reply to this topicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 11:08 PM