![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
helou girlies vine vara si-i musai sa ne actualizam la capitolul retete de inghetata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Exista o varietate mare de aparatura electrocasnica special conceputa pt a face inghetata. Acum nu stiu daca in cazul lor ieftin si bun se potriveste si pt ca nu mi-e clar nici n-am cumparat desi fata mea e mare amatoare de inghetata Brandul meu preferat are si un atasament pt inghetata si probabil o sa-l cumpar (IMG:http://www.chefscatalog.com/img/products/285x285/11795_285.jpg) apoi exista o multitudine de mini masinute a caror calitate ramane s-o discutam (IMG:http://www.johnlewis.com/jl_assets/product/230134963.jpg) ;(IMG:http://www.home-ice-makers.com/photos/jubilee_ice_cream_maker/main_round.jpg) (IMG:http://www.urbanlime.com/images/entries/Ice%20Cream%20Machine.jpg) si bunica lor care de altfel e tare simpatica (IMG:http://www.sciencemuseum.org.uk/images/object_images/535x535/10186629.jpg) OK. Intrebarea mea e urmatoarea: in lipsa masinicii care-i procedeul sa obtinem o inghetata cremoasa si nu o bucata de gheata aromata si neplacut de crantzanitoare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Amestecam din 2 in 2 ore pana ne plictisim sau pana terminam inghetata? Si rezultatul e o inghetata cremoasa? Sau dupa ce ne oprim din amestecat reapare bucata de gheata aromata? Am o revista cu vreo 30 de retete care pornesc de la o baza comuna, pe care mai apoi o variem in functie de imaginatie si gust. Va rog sa adaugati tot ce credeti de cuviinta si desigur si niscaiva retete (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Tre' sa zic aici ca am facut azi inghetata de limeta si e bestial de buna. Pana acum n-am mancat ever inghetata nici de lamaie facuta in casa, d-apai de limeta, da' e tare buna.
Si mi-a venit o idee dupa vre-o 3-4 ore cand deja incepuse sa inghete, ma apuc sa o amestec cu furculita sa devina mai omogena si ma tot chinuiam acolo cand imi vine ideea s-o mai dau o data asa semi-inghetata in blender, s-a facut cremoasa cremoasa ca aia de cumparat. Yeeeeesss am gasit un shortcut la varianta din lipsa de masinarie. Maine cre' ca bag una de capsuni tot conforma, si-a intrat inghetata in drepturi. This post has been edited by Master of Norules: May 26 2009, 05:51 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 10:01 AM |
|