![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut si eu o supa crema de ardei cu naut (o parte din naut se pune in blender si face parte din lichidul cremos, o parte se lasa boabe). Buna ea, dar nu m-a dat pe spate. Eu oricum nu le prea am cu supele, mananc max. de 10 ori pe an supica.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Ciorba de linte
Ingrediente necesare: - 2 cepe potrivite - 2 ardei grasi (ce culoare vreti, eu am pus verzi) - 500 g linte verde - telina (am pus putina, cat sa-i dea un pic de gust, ca am inteles ca nu e voie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) - o cutie de rosii decojite (400 g) - sare, piper, busuioc, cimbru, 2-3 foi de dafin, patrunjel Preparare: Se taie ceapa,ardeiul marunt, telina se da pe razatoarea mare si se calesc in putin ulei de masline si apa. Lintea se spala, se lasa sau nu putin la inmuiat si se adauga in oala. Se pun si condimentele (in afara de sare) si apoi se toarna apa peste si se lasa sa fiarba la foc mediu-mic. Dupa ce s-a inmuiat lintea (putin, cam 20 minute) se adauga rosiile blenduite si se mai lasa sa fiarba un pic. Se potriveste gustul de sare, se adauga patrunjelul tocat marunt, se pune capacul si se stinge focul. Mie mi-a iesit destul de incarcata ciorba, asa ca am luat cam 4 polonice si le-am blenduit, apoi le-am amestecat cu restul. A rezultat o pseudo-crema de linte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu ma asteptam sa fie asa de gustoasa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:35 AM |
|